26 / 04 / 2024

Kayseri Bozatlıpaşa Cami ibadete açıldı!

Kayseri Bozatlıpaşa Cami ibadete açıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından restore edilen Bozatlıpaşa Caminin açılışı yapıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapılan açılışta caminin hayırlı olmasını dileyerek, aslına uygun bir şekilde restorasyon yaptıklarını söyledi.



Melikgazi Belediyesi tarafından restore edilen Bozatlıpaşa Caminin açılışı yapıldı.


Bozatlıpaşa Cami'nin Melikgazi Belediyesi'nin restorasyonu sonrası ibadete açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Müftüsü Şahin Güven ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden katıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapılan açılışta caminin hayırlı olmasını dileyerek, aslına uygun bir şekilde restorasyon yaptıklarını söyledi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, yıkılmakta olan caminin yapılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti ve "Rabbim cemaatini bol etsin" dedi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, cami açılışının ardından mahalle esnafını ziyaret etti. Başkan Çelik, “Şehir içinde, cadde ve sokaklardaki seyyarları kaldırdık. Yöresel ürünler pazarı, alışveriş festivali gibi yapılan işler de bize göre şehrin önündeki seyyar gibi. Bundan sonra bu tür işlere müsaade etmeyeceğiz. Yerleşik olarak kalitesiyle, fiyatıyla hizmet eden; muhatabının, vergisinin belli olduğu esnaflar varken dışarıdan gelen ve ne olduğu belli olmayan ürünlere müsaade etmeyiz. Bundan sonra şehrimizde yanıltıcı bilgiler verdirilerek satış yapılmasına ve diğer esnafın ekmeği ile oynanacak şekilde yapılan işlere karşı çıkıyoruz. Ayrıca Sosyete Pazarı olarak açılan yerlere müşterileri toplayarak götüren servislere de müsaade etmeyeceğiz. Yerinde işlerini yapsınlar; ama başka esnafların kapısının önünden servisle müşterisini alıp gitmesinler. Esnafımızı korumak ve kollamak için her zaman yanlarındayız" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön