23 / 04 / 2024

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.



Kayseri'de 75 yataklı Bünyan Devlet Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, yapımı devam eden hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu. 

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi nde son durum ne?

Benli, yakın zamanda hizmete açılacak hastane için yetkililerden bilgi aldı. Hastane hakkında açıklama yapan Benli, "Bir yandan pandemi ile mücadele ederken, bir yandan da sağlık yatırımlarına hız kesmeden devam ediyoruz. Sarız İlçe Devlet Hastanesi’nin inşaatı devam ederken, Bünyan, Yahyalı ve Develi ilçelerimizdeki hastane inşaatları da son aşamaya geldi. 11 Mart’ta koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından, sağlık sektörünün üzerindeki yük arttı. Bir taraftan virüsle mücadele ederken, diğer taraftan da Kayseri’mizdeki yatırımları takip ettik. Şu anda Bünyan ilçemizde inşaatı tamamlanmak üzere olan ilçe devlet hastanesindeyiz. 75 yataklı bu hastanemiz, açıldığında Bünyanlı vatandaşlarımızın hizmetinde olacak" dedi.


 

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!


Geri Dön