18 / 04 / 2024

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.



Melikgazi Belediyesi, belediyeye ait arsa üzerine hayırsever Kahraman Çelebi ile inşa edeceği  Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Milliyet'te yer alan habere göre; temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, hayırsever Kahraman Çelebi ile ailesi ve meclis üyeleri katıldı. Şirintepe Mahallesi’nde ihtiyaç olan bir hizmetin temeli attıklarını ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Hayırseverimizle birlikte bugün yine güzel bir hayır eseri için temel atıyoruz. Şirintepe Mahallemizin uzun zamandır ihtiyacı olan cami ve kuran kursunun yapımını inşallah hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Böylece büyük bir ihtiyacı karşılamış olacağız. 2021 yılı sonuna doğruda faaliyete geçireceğiz. Melikgazi Belediyesi olarak hayırseverlerimizle 20 civarında okul, cami, sağlık ocağı gibi birçok yatırımımız var" dedi.

Cami ve Kuran kursunun temeli İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven'in duası ile atıldı.

Kayseri'de inşaatı bitmeyen hastaneye tepki!


Geri Dön