27 / 04 / 2024

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.



Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi düzenlenen törenle verildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Kazımkarabekir mahallesinde gerçekleşen törene, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve vatandaşlar katılım gösterdi. Gerçekleşen törende kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 109 daire sahiplerine verildi.

Törende konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 109 dairemizde anahtar teslimini yaptık. Melikgazi'miz için önemli yatırımlar yaparak kentsel dönüşüm projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Modern bir şehir anlayışıyla hareket ederek gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşümlerde, bugün 109 anahtarı 109 ailemize teslim etmenin mutluluğunu yaşadık. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Burada yeni bir yaşam alanı oluştu. Vatandaşlarımızın konforu için gereken çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı. 


Geri Dön