19 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.



Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Milliyet'te yer alan habere göre; Uğurevler mahallesine kazandırılacak 24 derslikli ilkokul ve 4 derslikli anaokulunda inceleme gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar şunları söyledi:

“Uğurevler Mahallemizde kentsel dönüşümle bölgeye kazandıracağımız okulun çalışmalarını inceledik. İnşaatın tamamlandığı okulun çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Gerek okulun çehresi gerekse mahallenin giriş ve çıkışıyla ilgili yeni bir güzergahın çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İnşallah yol ve çevre düzenleme çalışmalarını kışa bitirmeyi hedefliyoruz. Dönüşümle birlikte bölgemiz okul kazandırmanın yanı sıra çevre düzenlemesi ve yeni bir çehreye kavuşacak. Bu ve buna benzer çalışmalarımızı ihtiyaç duyulan bütün mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz. Bütün gayretimiz, ilçenin ihtiyaçlarının karşılandığı ve vatandaşlarımızın daha huzur içerisinde yaşayabileceği bir Kocasinan’ı hep birlikte inşa edebilmektir” dedi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 


Geri Dön