19 / 03 / 2024

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Yeşil Mahalle’de hayata geçirdiği 34 daire ve 12 iş yerinin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Milliyet'te yer alan habere göre, yapılan çalışmalarla ilgili önemli açıklamalar yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yeşil Mahalle’de hem Erkilet Bulvarı üzerinde güzelleştirme çalışmamız hem de buradan başlayarak kademe kademe mahallenin içerisine doğru devam edecek çalışmalarımız, tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Erkilet Bulvarı üzerinde Yeşil Mahalle Bölgesi’nde devam eden çalışmaların nihayetinde eski köhne yapılar yıkıldı ve yeni inşaatlar başladı. Bu bölgemizdeki çalışmalarımızı nihayete erdirdiğimiz zaman hem Erkilet Bulvarı hem de Yeşil Mahalle yeni bir görünüm kazanacak. Yeşil Mahalle’yi Kocasinan’a yakışır hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!


Geri Dön