19 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan yeni tesisleriyle değişiyor!

Kayseri Kocasinan yeni tesisleriyle değişiyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İnşa edilen yeni tesislerle bölge çağ atlıyor.



Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçede yeni tesis inşaatlarına hız verdi. Belediye, sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Turgutreis Mahallesi’ndeki Aile Sağlık Merkezi ve sosyal tesis çalışmalarını inceledi. Çolakbayrakdar, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını birer birer yerine getirerek, Kocasinan’ı yeniliyoruz” şeklinde konuştu.

Toplamda bin 300 metrekare alana sahip sosyal tesis ile bin 800 metrekare alanı kapsayan Aile Sağlık Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 

Bölgenin büyük kazanım sağlayacağını söyleyen Çolakbayrakdar, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını birer birer yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda hizmetler üretiyoruz. Gerek çevre düzenlemesi, yol ve parklar gerekse bu şekilde tesisler gibi hizmetler yaparak, Kocasinan’ı yeniliyoruz. Burada mahalle sakinlerimizin yoğun talebi aile sağlık merkezinin yapılmasıydı. Kocasinan Belediyesi olarak bütün gayretimiz, çabamız, vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve hemşehrilerimizi memnun etmektir. Yapıyı tamamladıktan sonra Sağlık Müdürlüğümüz, içinin tefrişi ve doktorların teminini gerçekleştirmesiyle hemşehrilerimize hizmet verecek bir birimi daha ilçemize kazandırmış olacağız. Hemen yanında, Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet verecek sosyal tesisimizin de inşaatı devam ediyor. Bu ve benzeri hizmetleri tüm mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz. Şimdiden ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.


Geri Dön