26 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçenin çehresinin kentsel dönüşüm projeleriyle değişeceğini anlatırken, "Çalışmalar kapsamında Yeşilmahalle'de aşama aşama köhne yapı, dükkan ve meskenler yıkılarak, yeni binalar ve yollar yapılıyor'' şeklinde açıklama yaptı.



KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçenin çehresinin kentsel dönüşüm projeleriyle değişeceğini anlatırken, "Çalışmalar kapsamında Yeşilmahalle'de aşama aşama köhne yapı, dükkan ve meskenler yıkılarak, yeni binalar ve yollar yapılıyor" dedi. Yeşilmahalle'yi gezerek, bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalara hız verdiklerini söyledi. Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm çalışmalarına önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, şöyle dedi:


"Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu çerçevede Yeşilmahalle’nin Erkilet Bulvarı tarafındaki köhne yapılar, Yeni Kocasinan’a yakışmıyor. Buradaki imara aykırı yapıların kaldırılmasıyla ilgili yoğun gayret ve çaba sarf ediyoruz. Esnafın ve vatandaşların rızası alınarak kamulaştırılan eski yerleri birer birer yıkarak, bu yapıları en kısa zamanda Kocasinan’a yakışır şekilde modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız. Hemşehrilerim, en kısa zamanda buradaki değişim ve dönüşümü görecek.”


 Hürriyet 


Geri Dön