19 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 



Kayseri Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında tamamladığı evleri sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor. 

Kayseri Kocasinan da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Milliyet'te yer alan habere göre; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre düzenlemesinin yapıldığı evleri yerinde inceledi. Yapılan çalışmalara değinen Başkan Çolakbayrakdar, “Mevsim itibariyle sahada çalışmalarımızın başladığı bir döneme giriyoruz. Bu sezonun ilk ihalesinin başladığı yer olan Yunus Emre kentsel dönüşüm konutlarımızın çevre düzenlemesi çalışmaları, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kentsel dönüşüm konutlarımız, Nisan ayı sonu itibariyle teslim edilerek, hak sahipleri yeni yuvalarında oturmaya başlayacak. Kocasinan Belediyesi olarak bu süreç içerisinde çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayacağız. İnşallah eksiksiz bir şekilde konutların teslimatını yapılmasını hedefliyoruz. Tekrardan hak sahiplerine yeni yuvaları hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı ve iyi günlerde oturmak nasip olsun” şeklinde konuştu.

Kayseri Kocasinan'da tarihi caminin restorasyonu tamamlandı! 


Geri Dön