26 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Ziyagökalp Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar inceleme sonrası dönüşüm projesinin son durumunu anlattı.



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, “Kocasinan sakinleri için daha modern konutlar ve yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.


Kentsel dönüşüm bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar’a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile Fen İşleri Müdürü Ümit Tokcan da eşlik etti.İnceleme sonrası açıklamada bulunan Başkan Çolakbayrakdar, daha modern daha kaliteli ve daha yaşanabilir Kocasinan için projeler hayata geçirdiklerini kaydetti. Başkan Çolakbayrakdar, “Burada kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Zemin çalışmalarında iyileştirmeler yapıldı. Temel hafriyatlar alındı. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah yakın bir zamanda temel atma töreni düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, Oyun parkları ve sosyal çevresi ile Türkiye’ye örnek bir mahalle olacağını sözlerine ekledi.


Milliyet


Geri Dön