19 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.



Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 50 daireyi ihaleyle satışa çıkardı. İhale 7 Nisan Çarşamba günü Melikgazi Belediyesi’nde gerçekleşecek. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Milliyet'te yer alan habere göre; Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir, Anbar ve Küçükali Mahallesinde kendisine ait olan 50 daireyi ihaleyle satışa çıkardı. 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmanın mümkün olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm projelerimiz ile Melikgazi’miz dönüşüyor ve değişiyor. Mahalle ölçeğinde atıl alanlarımızı etkin olarak değerlendiriyor, alt yapı, ulaşım ve temizlik hizmetlerinin birlikte düşünüldüğü ayrıntılı çalışmalar yapıyoruz. Planlı bir şehircilik için modern konutlarımızı yaparak, sosyal donatı alanlarını da vatandaşlarımızın konforu için hazırlıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımız için uygun çevre şartları olan, okulu, parkı, yeşil alanı, pazarı, camisi gibi tüm sosyal donatıları yapılmış her türlü belediye hizmetlerinin olduğu modern standartlarda yeni yaşam alanları kuruyoruz. Bu mahallelerimizdeki dönüşüm hem bölgeye hem de kente değer katacak. Belediyemizin gayretleriyle mahallelerimiz kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla yepyeni bir vizyona kavuşuyor” dedi.
 

Melikgazi Belediyesi 50 konutu 15.2 milyon TL'ye satışa çıkardı!


Geri Dön