24 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm ihalesi!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm ihalesi!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat ihaleleri devam ediyor. Melikgazi Belediyesi tarafından 92 daire ve 6 dükkan yapımının kat karşılığı inşaat ihalesi düzenlendi. 



Kayseri Melikgazi'de  kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat ihaleleri düzenleniyor. Anbar, Küçükali ve Kazımkarabekir semtlerinde hayata geçirilecek proje kapsamında kat karşılığı arsa ihale ediliyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, Kazımkarabekir Mahallesi'nde 2 blokta 92 daire ile 6 dükkan yapımının kat karşılığı için ihale düzenlendi. Konu ile ilgili konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Kentsel dönüşüm projesi kapsamında ihaleler devam etmektedir. İhaleyi alan firmaların inşaatları hızla devam ediyor. Bugün de 2 blokta toplam 92 daire ile dükkanların ihalesi yapıldı. Hak sahiplerine verilecek daireler ile Kazımkarabekir’in planlı, modern ve gelişerek değişimi gerçekleşmiş olacaktır. Belediye olarak sadece bina yenilemesi değil, bizler mahallenin tamamında yenileme yapıyoruz. Caddeleri, otoparkları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları ile yeni mekanlar oluşturuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Melikgazi’nin geliştiğini, güzelleştiğini, projelerin ve çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı devam eden dairelerin zamanında teslim edileceğini vurguladı. 


Geri Dön