18 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm müteahhitleri buluştu!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm müteahhitleri buluştu!

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2017 ve 2018 yılı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Kazımkarabekir, Küçükali ve Anbar semtlerindeki Kentsel dönüşüm Binaları hakkında açıklamalarda bulundu.



Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında ihale edilen konutların yapımını üstlenen müteahhitlere mevzuat, çevre düzenleme, ruhsat ve inşaatla harçları konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.


Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi 2017 ve 2018 yılı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Kazımkarabekir, Küçükali ve Anbar semtlerindeki Kentsel dönüşüm Binaları hakkında bilgiler verdi.


Kentsel Dönüşüm ile yıkılan binaların yerine modern çok katlı binaların yapıldığını ancak bu yapıları gerçekleştiren firmalar ile karşılıklı iletişim ile kısa sürede yatırımı gerçekleştirmek istediklerini belirten Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak özellikle kentsel dönüşüm projesi kapsamında ihaleyi kazanan firma sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Kayseri’mizin gelişiminde ve imarında önemli yeri olan müteahhitlerimizin dayanışma arzusu ile bir araya geldiği bu toplantılar çok önemlidir. Bir bakıma kurum olarak onların dilek ve temennilerini dinliyor ve tedbir alıyoruz. “Dünyada Mekan, Ahret’te İman” diyen insanımıza hizmet eden ve özellikle konut sektöründe yoğunlaşan müteahhit arkadaşlarımızın, deprem kuşağı olan Ülkemizde, işlerinin ne kadar zor, sorumluluklarının da bir o kadar ağır olduğu bir gerçektir. İstihdamda ve üretimde, Ülkemizin en önemli yükünü taşımaktadırlar. Melikgazi Belediyesi olarak yapılacak binaların ihale öncesi ve sonrası bilgilendirme toplantısı ile bir bakıma rekabet gücünü artırmak istedik'' açıklamalarında bulundu.




Milliyet


Geri Dön