25 / 04 / 2024

Kayseri OSB'de imar planı değişikliği yapıldı!

Kayseri OSB'de imar planı değişikliği yapıldı!

İnecik Bölgesi’nde yer alan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında değişiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırımına imkan tanındı.



Kayseri ilinin kazanan ve kazandıran bir şehir olduğunu, bugün ‘Anadolu Aslanları’ olarak bilinen Anadolu Girişimcilerin kalbi ve merkezi Kayseri’de sanayi yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak son 20 yıldır yapılan belediye yatırım ve çalışmaları ile Kayseri şehrinin adeta bir vizyon şehri haline getirdik. Özel hastaneleri ile sağlık merkezi, 4 üniversitesi ile eğitim ve üretim merkezleri ile sanayi şehri Kayserimizin sanayi yatırımlarına her zaman destek olduk. Melikgazi Belediyesi olarak Islah Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan alanda gerekli kroki ve koordinat harita çalışmaları yapıldı. Bu çalışma sonucunda çok büyük bir alanda yine üretim tesisleri ile Anadolu Sanayi Üretimi hız katacak, üretecek ve kazandıracaktır” dedi.

Ticaret, sanayi ve yatırımcının her zaman destekleyicisi olduklarını ve çalışmaları ile sanayi üretimine katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde belediye yatırımları ile birçok sektörün zirve yaptığını ve yatırım kapasitesini artırdığını kaydetti.


Hürriyet



Haber Vizyon Kent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kayseri'de sanayi yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak son 20 yıldır yapılan belediye yatırım ve çalışmaları ile Kayseri şehrini adeta bir vizyon şehri haline getirdik." dedi.


Memduh Büyükkılıç sözlerine şu şekilde devam etti; " Melikgazi Belediyesi olarak Islah Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan alanda gerekli kroki ve koordinat harita çalışmaları yapıldı. Bu çalışma sonucunda çok büyük bir alanda yine üretim tesisleri ile Anadolu sanayi üretimi hız katacak, üretecek ve kazandıracaktır" dedi. 



Vizyon Kent Gazetesi


Geri Dön