25 / 04 / 2024

Kayseri Park'tan öğrencilere okul hediyesi!

Kayseri Park'tan öğrencilere okul hediyesi!

Kampanya 13 Eylül'de başlayacak...



Kayseri Park ve ErasKoleji  işbirliğinde 13 Eylül tarihinde başlayacak kampanya da  hepsi  birbirinden güzel  rengarenk , kullanışlı  binlerce  okul  çantası sizleri  bekliyor.

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin avantajlı  130  mağazasından 75  TL  alışveriş yapan´a  okul çantası anında  hiç  beklemeden   hediye ediliyor.

 Ziyaretçilerine yalnız alışveriş değil yaşam da sunan  Kayseri Park  Alışveriş ve Yaşam  merkezi   düzenlediği kampanyalarla sizleri bekliyor.

Çağdaş mimarisi ve modern konsepti ile büyük beğeni toplayan Kayseri´nin  alışveriş merkezi Kayseri Park , giyimden ev aksesuarlarına, teknolojiden gıdaya her türlü ihtiyaca `en uygun fiyatlarla´ cevap veriyor.

Dünya  Markaların  en cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşturduğu Kayseri Park , şimdi bir de bu fiyatlar üzerinden `ekstra indirim´ uyguluyor! Nike, LCW, İnci, Kiğılı, Flo, İpekyol,  Pierre Cardin, U.S Polo,  Derimod , Colins , Adil Işık,  gibi markalar ürünlerini yüzde 80´lere varan indirim imkânlarıyla müşterilerine sunuyor. Kayseri Park  böylelik le  alışveriş heyecanı içindeki tüm ziyaretçilerini gülen gözlerle ve mutlulukla uğurluyor!


Geri Dön