18 / 04 / 2024

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.



Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Seyrani Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kocasinan’da kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, dönüşüm çalışmalarının Kocasinan’ı daha da güzelleştireceğini belirtti. Kocasinan’ın daha modern bir şehir görünümü kazanması amacıyla kentsel dönüşümün gerekli olduğuu sık sık vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, sözlerine şu şekilde devam etti: 

“Hemşehrilerimiz, yapımı tamamlanan 4 blok ve 224 dairede huzur ve sağlık içerisinde oturmaları nasip olsun. Seyrani Mahallemizde dönüşüm olarak 3/1 kısmını tamamlamış vaziyetteyiz. Bundan sonrada diğer etapların daha hızlı bir şekilde tamamlanmasıyla birlikte Seyranımız daha güzel hale gelecek. Bulunduğu konum dolayısıyla havaalanından gelen vatandaşlarımızı ilk karşılayan mahallemiz, bu açıdan ayrı bir önemli ve değerlidir. Her zaman dile getirdiğim gibi kentsel dönüşüm bizim için bir sosyal dönüşümdür. Hem o bölgede yaşayan insanların hayatının değerlenmesi hem de içerisinde ihtiyaç olan sosyal donatıların yapılması ayrı bir önem taşıyor. Dönüşüm projelerini, sosyal odaklı olarak en kapsamlı şekilde başarılı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Gayretimiz, dönüşümle birlikte Kocasinan’ı yenilemek ve Kayseri’ye yakışır bir şekilde şehrin yeni yüzü haline getirmektir. Yaptığımız dönüşümle vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz, daha güzel şartlarda yaşayacaklar ve geleceğe daha iyi hazırlanmış olacaklar. Hedefimiz; ilçemizde kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde dönüşüm çalışmalarını tamamlayarak, Kocasinan’ı baştan aşağı yenilemektir.”

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, hizmetleri sebebiyle Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşuyoruz. Bizleri seven ve güvenen hemşehrilerimize layık olma yolunda gayret gösteriyoruz. Şehrimizde birlik ve beraberlik ile birlikte bir berekete vesile oluyoruz. Kentsel dönüşüm büyük bir emek, gayret ve yürek ister. Kayseri’mizi ve ülkemizi daha iyi bir noktaya taşıma noktasında gayret etmeye devam edeceğiz. Bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyor, başkanımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, kentsel dönüşümün zor bir iş olduğunun altını çizerek, “En zor işlerin başında kentsel dönüşüm var. Kayseri olarak kentsel dönüşümde örnek bir şehirdir. Belediye başkanlarımız, kentsel dönüşümü yapmaya gayret ediyor. Kocasinan’da da Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, bu işi sonuna kadar hatta en zor günlerde bile devam ettiriyor. Ahmet Başkana ve ekibine çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!


Geri Dön