25 / 04 / 2024

Kayseri Talas Nisan ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Kayseri Talas Nisan ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Kayseri Talas Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.



Kayseri Talas Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısını gerçekleştirerek gündemde bulunan 19 maddeyi karara bağladı. Gerçekleştirilen Meclis’te Encümen üyeliği ve görev süresi dolan komisyon üyelerinin seçimi yeniden yapıldı.


Meclis Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun başkanlığında toplanan Meclis’te Başkan Palancıoğlu göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmaları anlatan sunum da yaptı. Meclis toplantısında belediye encümeni ve plan bütçe, imar ve bayındırlık, müteferrika komisyonlarına 1 yıl süreyle görev yapacak üyeler oylamayla belirlendi. 2016 yılı faaliyet raporu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildiği Nisan ayı meclisinde belediye encümenine Nuriye Şimşek, Mehmet Ceylan ve Ümit Dilci seçildi.


Başkan Palancıoğlu, “Nisan Ayı Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Gündemde bulunan 19 maddeyi karara bağlayarak, encümen ve komisyon üyeliği seçimlerini de gerçekleştirdik. Meclis de 2016 yılı faaliyet raporumuz ve denetim komisyon raporumuz da onaylandı. 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz ile ilgili meclis üyelerimize sunum yaparak üyelerimizi bilgilendirdik. Almış olduğumuz kararların hayırlı olmasını dilerim.” dedi.


16 Nisan’da yapılacak referanduma da değinen Başkan Palancıoğlu, 16 Nisan’ın Türkiye’nin önünü açacağını ve bir dönüm noktası olduğunu belirtti.



Milliyet 


Geri Dön