25 / 04 / 2024

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.



Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm süreci başlıyor. Projede 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yapıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kocasinan Belediyesi'nin ‘Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin yeni yüzü olacak’ sloganıyla  hayata geçireceği projede çalışmalar başladı. 3 bloktan oluşan 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağlandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, konu ile ilgili “Kentsel dönüşüm kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde de müteahhitlerle anlaşmalar yapıldı. Hemşehrilerimin rızasını alarak dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Burası kentsel dönüşüm anlamında Kayseri’nin olmazsa olmaz bölgelerinden bir tanesidir. Gaziosman ve Yavuzlar Mahallesi’nin giriş kapısı olan Yunus Emre Mahallesi’nde başlattığımız dönüşümü diğer mahallelerde de devam ettireceğiz. Kentsel dönüşüm tamamlandığında burada yaşayan mahalle sakinlerimiz daha güzel ve daha modern yapılarda yaşayacak. Bölgeyi Kocasinan’a yakışır şekilde daha modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız. Şimdiden yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.


Geri Dön