20 / 04 / 2024

Kazakistan Bitcoin cenneti olma özelliğini yitirebilir!

Kazakistan Bitcoin cenneti olma özelliğini yitirebilir!

Çin'in kripto para madenciliğini yasaklamasının ardından Bitcoin madencilerinin gözdesi haline gelen ve 'Bitcoin cenneti' olarak anılmaya başlayan Kazakistan'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı.



Çin'in kripto para madenciliğini yasaklamasının ardından Bitcoin madencilerinin gözdesi haline gelen ve 'Bitcoin cenneti' olarak anılmaya başlayan Kazakistan'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sputnik News'te yer alan habere göre; ülkede yaşanan protesto olaylarının ardından bu sıfatını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Kazakistan Bitcoin cenneti olma özelliğini yitirebilir!

Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar nedeniyle başlayan ve şiddet olaylarına dönüşen protesto gösterileri, bu ülkedeki kripto madencilerini ve kripto para piyasasını ciddi anlamda etkiledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön