29 / 03 / 2024

Kazan Belediyesi müteahhitlerine ödül verildi!

Kazan Belediyesi müteahhitlerine ödül verildi!

KAZAN Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi.



2014 yılında inşaatını tamamlayarak yapı kullanım izin belgesi alan 62 inşaat arasında yapılan seçimle en başarılı 3 müteahhit belirlendi. 5 kişilik komisyon tarafından yapılan seçimde çok katlı binada iç-dış estetik ve çevre düzenlemesi, modern görüntü, kullanılan malzeme kalitesi gibi kriterler dikkate alındı. 




Yapılan değerlendirmede Mustafa Erol (Aydın İnşaat) birinci olurken, Adem Türkün (Türkün İnşaat) ikinci, Harun Atlı (Atlı Tarım ve İnşaat) da üçüncü oldu. Plaketleri Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ünal ve Hüseyin Bayar tarafından verildi. Çevreye duj'arlı binalar yaparak örnek ve yaşanabilir mekanlar oluşturdukları için müteahhitleri tebrik eden Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Biz belediye olarak şehrin estetiğine önem veriyoruz. İnsanların yaşadığı binaların beton yığını olmasını istemiyoruz. Estetik görünüm ve çevre düzenlemesi bakımından öne çıkan güzel örneklerin daha da artmasını bekliyoruz" dedi. Değerlendirme komisyonunda Belediyesi Meclis Üyesi, Şehir Planlamacısı Mimar Hacı Bekir Ünüvar, Paşa Sümer, Ümit Ertürk, Kazan Belediyesi İmar Müdürü Levent Karagöl ve Kazan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Eray Demirer yer aldı. 



Anadolu


Geri Dön