25 / 04 / 2024

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:



Keklikoüğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti; Nitelikli mimari ekibiyle sıra dışı ve üst düzey tasarımlar üreterek malzeme seçiminden uygulama kalitesine kadar yarım asırlık tecrübesiyle sektörde ses getirecek yapılara imza atan Keklikoğlu GYİ bünyesinde onlarca projeye ev sahipliği yaptık. 


Son olarak inşaat sektörünün dinamiklerini değiştireceğine inandığım Beytepe Restorium ve Villa Ada projelerimizi de halkımızın beğenisine sunduk. Bizim bile tahmin edemediğimiz bir hızla, temelini attığımız günden itibaren yoğun bir taleple karşılaştık. Şehrin dinamiği içinde kendine ve ailesine özen gösterenler, Beytepe Restorium'un ayrıcalıklar dünyasına hızla katılmaya başladılar. Bu durum da sektörde firmamıza duyulan güvenin bir yansıması olarak beni her zaman gururlandırmıştır. 



"Sadece 53 ayrıcaklı daire" 


4 katlı 7 bloktan oluşan ve modern bir site olan Beytepe Restorium'da 13,833 m2 arsa üzerine; 176 m2 net 4+1 daire, 342 m2 net Loft Dubleks ve 750 m2 net Penthouse Dubleks olmak üzere toplam sadece 53 ayrıcalıklı daire inşa edilmiş ve iskânı alınarak oturuma başlanmıştır. Çok az sayıda boş dairemizin kaldığını da belirtmek ister, bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. 


Şehir hayatının kalabalığından uzak 


Ankara'nın konumu, havası ve ulaşım imkânları ile prestijli, lüks, nezih ve kaliteli bölgesi olan, İncek ile Beytepe'nin birleştiği noktada hayata geçirdiğimiz projemiz, şehrin içinde ama bir o kadar da şehir hayatının kalabalığından uzak konumuyla "Şehir Hayatında Tatil Köyü Konsepti" fikrini gündeme getirdi. 


İki komşu projemiz Restorium ve Villa Ada ile kendimize şehrin karmaşasından uzak elit ve huzurlu bir yaşam konsepti yaratma hedefi koyduk. Fitness, yüzme havuzu, masaj havuzu, Türk ve Fin saunası, spor merkezi ve çocuk alanları ile donattığımız Spor ve Fitness Merkezimizle Tatil Köyü konseptimizi bir adım daha öne taşıdığımıza inanıyorum. Site sakinlerimizden bize gelen görüşlerle hedefimize ulaşmış olduğumuzu görmek ise mutluluk verici. Fler şeyden önce soğuk plaza yaşantılarının aksine geçmişimizde olduğu gibi komşuluk ve sıcak ilişkilerle örülü bir yaşam alanı Lemeline oturttuğumuz bu projeleri hayata geçirmiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. 


"Her detay düşünüldü"


Gerek Restorium gerekse Villa Ada'nın özel mimari konumlanması sonucu sakinlerimiz komşularıyla bir arada güzel paylaşımlar yapabilecekleri kocaman bir ailenin üyesi oluyorlar. Çevresinde koşu, yürüme ve bisiklet parkurunun bulunduğu; içerisinde çocukların güvenle zaman geçirebilecekleri, kaykay pistinden tüm spor ve oyun aktivitelerine kadar her detayın düşünüldüğü yerleşkemiz; KALİTE, HUZUR, GÜVENLİK ve PRESTİJ temelinde emsallerinden ayrışarak ödüle aday bir mimari konsepte ve yaşam alanına sahip. Projedeki yapıların 4 katlı olması, yeşil alanların fazlalığı ve az sayıda daire sayısı ile özel komşuluk ilişkisinin yaşandığı Restorium ve Villa Ada; özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği güvenilir bir ortamda şehir hayatının karmaşasından yorulanlar için yaşanabilir bir konsept sunuyor. Ayrıca kaliteden ödün vermeyen bir anlayışla tüm konutlarımızda akıllı ev sistemi, ithal banyo, mutfak ve birinci sınıf malzeme kullanımına da özen gösterdik. 


Milliyet


Geri Dön