26 / 04 / 2024

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...



İngiliz model, oyuncu ve radyo sunucusu Kelly Brook, 1 milyon sterlin değerindeki 'kulübe' evinde karantina sürecini geçiriyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; sadece yakın çevresinde doğal güzelliklerin ağırlıklı olduğu yerleri ziyaret eden Brook, zaman zaman da evinde çektiği fotoğrafları sosyal medya üzerinden yayınlıyor.

<#resim2

Çalıştığı, Londra merkezli radyodaki görevine evinde devam eden Brook'un, restore ettirmek için servet harcadığı evinine her detayı, sosyal medya takipçileri tam olarak ezbere biliyor denebilir.

Kelly Brook'un radyo programını yayınladığı evi de uzun süredir yıldızın Instagram paylaşımları sayesinde takipçileri tarafından ezberlendi. 

Kelly Brook un 1 milyon sterlinlik kulübe evi!

Brook, doğduğu Kent bölgesinde yıllar önce satın alıp restore ettirdiği Tudor tarzı bir kulübede yaşıyor.

"Kulübe" dolduğuna bakmayın, her ne kadar Brook birçok meslektaşı gibi bir malikanede yaşamasa da kulübesinin içinde her türlü imkan bulunuyor.

Kelly Brook un 1 milyon sterlinlik kulübe evi!

15'inci yüzyıl tarzında inşa edilen bu evi Brook, 10 sene önce satın aldı. En ince ayrıntısına kadar renovasyondan geçen evin şu anki değerinin 1 milyon sterlinin üzerinde olduğu belirtiliyor. Brook, eskiden beri uygun fiyatla eski evleri alıp restore edilmesini sağlıyor.

Kelly Brook un 1 milyon sterlinlik kulübe evi!

Brook'un, Fransız sevgilisi Jeremy Parisi ile birlikte yaşadığı ev, çok geniş bir arazi içinde yer alıyor. Özel düzenleme yapılmış geniş bir bahçesi ve bahçede de yüzme havuzu ile özel piknik alanları yer alıyor.

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!


Geri Dön