29 / 03 / 2024

Kemal Alkan: Agena Park Tokal İnşaat'ın en önemli projesi

Kemal Alkan: Agena Park Tokal İnşaat'ın en önemli projesi

Kemal Alkan, "Tüm dairelerde kullandığımız malzemeleri en kaliteli markalardan seçtik, bundan sonraki projelerimizde de bu kaliteyi devam ettirme amacındayız" dedi



KÜÇÜK yaşlarda babasıyla şantiyelere gitmeye başlayan Kemal Alkan, sektörde hem alaylı hem de eğitimli biri olarak 26 yaşında TOKAL İnşaat'ın başına geçti. Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu TOKAL İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Alkan ile Agena Park projesi ve TOKAL İnşaat'ın yeni projeleri üzerine konuştuk. Başarıyla tamamladıkları ilk projesi Agena Park'ın aynı zamanda en önemli projesi de olduğunu vurgulayan Kemal Alkan, "8 blok ve 340 daireden oluşan Agena Park projesi TOKAL İnşaat'ın en önemli projesidir. Agena Park'taki en büyük avantajımız dairelerimizde metrekarelerin yüksek olmasıdır" dedi.

'ÇOK KONUŞULACAK PROJE'
Alkan şöyle konuştu: "Günümüzde 100 metrekare daireyi 3+1 yapıp satanlar da var, biz Agena Park projemizde tüm dairelerimizde konforu, rahatlığı ön planda tuttuk ve projemizde 3+1 '[erimizi 167 metrekare olarak inşa ettik. Sitede oturan ailelerimiz için dairelerdeki genişlik çok memnun ediciydi. Tüm dairelerde kullandığımız malzemeleri en kaliteli markalardan seçtik, bundan sonraki projelerimizde de bu kaliteyi devam ettirme amacındayız" dedi.

İstanbul'daki yeni projeleri hakkında da bilgiler veren Alkan, "Haziran ayında lansmanını planladığımız büyük bir projeyle daha İstanbullularla buluşacağız. Yeni yaşam merkezimizi önemli bir grupla birlikte inşa edeceğiz. Bu proje, her detayıyla çok konuşulacak." diye konuştu.
Habertürk


Geri Dön