19 / 04 / 2024

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.



Kemer Gönük’te üç tesisi bulunan  Avantgarde Hotel& Resort geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren kapılarını kapattı.


Otelin kapandığı haberini Avantgarde Hotel& Resort Genel Müdürü Yücel Yapıcı, tur operatörlerine yönelik yazdığı yazı ile duyurdu.


Yapıcı, operatörlere teşekkür ederek kaleme aldığı yazının devamında “Son zamanlarda şirketimizde ciddi mali sıkıntılar yaşanmaktadır. Üzülerek, bu sıkıntının tesisimizi de etkilediğini belirtmek durumundayız” dedi.


Yapıcı yazısının devamında “Bu sebepten ötürü 05.09.2015 (Cumartesi) tarihi itibari ile tesisimize yeni girişleri kabul edemeyeceğimizi, gelecek olan yeni rezervasyonlarınızı başka tesislere kaydırmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz” dedi.


Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, Hurriyet.com.tr'nin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, turizm sektörünün genel bir sıkıntı yaşadığına işaret etti. Yorulmaz, söz konusu otelin kapanmasının, bağlı bulunduğu şirketin mali durumundan kaynaklanmış olabileceğini söyledi.


Hürriyet 


Geri Dön