20 / 04 / 2024

Kemerburgaz 'a lüks alışveriş adası geliyor!

Kemerburgaz 'a lüks alışveriş adası geliyor!

İstanbul"un en yeni ve en modern banliyölerinden biri olan Kemerburgaz Göktürk"te yapılaşma sürecinin sonuna yaklaşılırken bölge, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor



İstanbul"un en yeni ve en modern banliyölerinden biri olan Kemerburgaz Göktürk"te yapılaşma sürecinin sonuna yaklaşılırken bölge, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor: Lüks alışveriş adası. Kemerburgaz Göktürk"ün en gözde caddesi, İstanbul Caddesi üzerinde gerçekleşecek projede Country Life, Kurt GMG, Neo Vista, Gökmahal"in ortak bir projeye imza atacağı konuşuluyor.

Halihazırda 30 bin kişinin yaşadığı bölge nüfusunun kısa süre içinde 80 bine ulaşacağı tahmin ediliyor. Yetkililer projeyi, ˜Organize bir Bağdat Caddesi" olarak nitelendiriyorlar.

İçinde 3 kilometreyi bulan gezi yollarının olacağı projenin Kuzey İstanbul"un İstinye Park"ı, Kanyon"u olabileceği belirtiliyor. Bu amaçla lüks markalarla görüşmeler yapılacak ve bu markalar bir araya getirilerek Göktürk"te lüks bir alışveriş adası oluşturulacak. Projenin 9 bin 500 metrekarelik bölümünün inşaatını ise Keleşoğlu ve Metal Yapı firmaları üstlenmiş.

Yetkililer, œBu projenin Kanyon gibi kenar bölümleri açık olacak. İstinye Park gibi her dükkan kendi mimarisini yapacak. Buna tek bir proje demek yanlış olur. Bu bir projeler bütünü. Alışveriş adasının içine alışveriş merkezleri, gezi alanları ve rezidanslar yapılacak. Ayrıca 30 bin metrekare lüks mağaza alanı olacak diyor.
Milliyet/Eylem TÜRK


Geri Dön