19 / 04 / 2024

Kemercity 3'te 170 bin TL'den başlıyor

Kemercity 3'te 170 bin TL'den başlıyor

Gün İnşaat, Kemerburgaz Göktürk'te uygulamaya koyduğu Kemercity projelerinin üçüncüsünü de devreye soktu



Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Kemercity III, 4 blokta toplam 45 konuttan oluşuyor. Projede büyüklükleri 71 ile 223 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ile 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Mayıs 2011'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar ise 170 bin TL ile 490 bin TL arasında değişiyor.

Tasarımında eski Türk evlerine referans veren cumbalarla hareketlendirilmiş kütle mimarlığının benimsendiği projede sokak düzenini bozmadan dairelerin hem iç bahçeye hem de dışarıya açılan cepheleri bulunuyor. Orman manzaralı proje, Göktürk Beldesi'nin yüksek kesiminde yer alıyor. Dış Cephede ışık ve gölge oyunlarıyla tasarım hareketlendirilirken, büyük cam yüzeylerle oluşturulan şeffaflık iç mekanı da dışarıya açıyor. Dış cephe kaplamasında Finlandiya'dan ithal edilen Thermowood ahşap kullanılıyor. Projede kullanılan demir ve beton malzemelerinden her seferinde numune alınıyor ve laboratuarda standartlara uygunluğu test edilerek raporlanıyor.

Mecidiyeköy, Levent, Maslak, Taksim gibi şehir merkezlerine 20 dakika mesafede, ormanla iç içe bir yaşam merkezi olan Göktürk'teki bu projede, hastane, okul gibi kurumların yanı sıra sinema, kafe, restoran gibi eğlence merkezilerine de yürüme mesafesinde bulunuyor. Kemerburgaz'da bulunan binicilik ve golf kulübü de projenin çevresinde bulunuyor. Projenin içinde ise kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk parkı, barbekü alanı ve yürüyüş yolları gibi sosyal aktiviteler yer alıyor. Kemercity III Projesini, TEM otoyolunun Okmeydanı - Kemerburgaz sapağından 10 dakikada ulaşılabiliyor.

Hürriyet Emlak


Geri Dön