16 / 04 / 2024

Kemercity 4 projesi 2 ay içerisinde teslim edilecek!

Kemercity 4 projesi 2 ay içerisinde teslim edilecek!

İstanbul Göktürk'de projeler hayata geçiren Gün inşaat, Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemercity 4 projesinin 2 ay içerisinde bitirip, anahtarları sahiplerine teslim edecek.



Göktürk'de Kemer City markası ile konut projeleri hayata geçiren Gün İnşaat sektöründe 20. yılını geride bırakmış bir kurum. Göktürk' de butik projeler hayata geçirerek markasını İstanbul genelinde bilenen bir kurum haline gelen Gün İnşaat Kemerburgaz'da da proje başlama hazırlıklarını devam ettiriyor. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Yüksel Günver ile projelerini ve yapılan yatırımlarla değeri her geçen gün artan Göktriık' ü konuştuk. Yüksel Bey, Göktürk'e yatırım yapan ilk isimlerdensiniz. Şuan Göktürk nasıl bir yer oldu sizce? Göktürk bizim ilk projemizi gerçekleştirdiğimiz dönemlerde birkaç projenin olduğu bir yerleşim yeri idi. Zaman içerisinde ciddi yatırımların ve projelerin gerçekleştiği, alt yapısı sağlam planlı bir semt haline geldi. Nüfus olarak artan ve buna paralel olarak ulusal ve uluslararası birçok markanın şubesini, mağazasını açtığı bir yer haline gelen Göktürk insanlara modern hayatın içinde sakin bir yaşam sunuyor. Gün inşaat bugünlere nasıl geldi? Sizi ve Gün İnşaat'ı tanıyalım Ben, İstanbul Amerikan Robert lisesinden mezun olduktan sonra, İTÜ İnşaat Fakültesi'ni bitirerek ardından da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yüksek lisans derecesi yaptım. Eğitim hayatımın ardından Emlak Konut ve kurumsal firmalarda çalıştım. Daha sonra 1994 yılında Gün İnşaat'ı kurdum. İlk yıllarda Bahçeşehir'de konut ve villa inşaatları yaptık. Daha sonra çeşitli kurumlara taahhüt projeleri yaparak devam ettiğimiz çalışmalarımız Göktürk'e taşıdık ve son 10 yıldır da bu bölgede projelere imza atıyoruz.


GÖKTÜRK'ÜN YASAM VE YATIRIM DEĞERİ HER GECEN GÜN ARTIYOR,. 

Göktürk, İstanbul'un iş ve ticaret noktalarına çok yakın mesafede. Aracınız ile hiç trafiğe takılmadan Maslak'a Levent'e Beşiktaş'a çok kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. Yeni yatırımlarla da bölgenin değeri her geçen gün artıyor. Mesela 3. Havalimanı Göktürk'e 10 dk mesafede bulunuyor. 

3. Köprü bağlantı yolları buradan geçiyor. Bu ve benzer yatırımlarla Göktürk'ün artan değerinden konut sahibi olan insanlarda ciddi anlamda karlı bir şekilde yararlanmış olacak. Şuan Göktürk'de site konseptinde yeni bir proje yapılacak alan da yok. Bu da mevcutların değerlerinin ciddi anlamda artacağı anlamına geliyor. 


Kemer City 4 evleri nasıl bir proje? 

Kemer City 4 bizim Kemer city markamızın güzel bir devamı oldu. Butik ve özel bir proje, olan Kemer City'de 47 konut bulunuyor. Bir artı birden 3 artı bire değişik m2 lerde konutların yer aldığı projemizin içerisinde, havuz, sauna, fitness salonu, yürüyüş parkurları bulunuyor. Kemer City 4 projemizi 2 ay sonra yani Haziran ayı içerisinde sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. 


Milliyet Ek 


Geri Dön