20 / 04 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.



Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Oyuncu, bir süredir boş olan lüks dairesine sonunda kiracı buldu. Ayasofya’dan Boğaz Köprüsü’ne kadar eşsiz bir manzaraya sahip olan 300 metrekarelik dairenin yeni  kiracısı, Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan biri oldu. İmirzalıoğlu’nun evini 6 bin dolara kiraya verdiği öğrenildi. 


Milliyet



Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, bilindiği üzere Cihangir'de beraber yaşadıkları evden ayrılıp Emirgan'a taşınmıştı.


Hayatının büyük bir kısmını Cihangir'de geçiren İmirzalıoğlu'nun Boğaz manzaralı 300 metrekare  3+1 dairesini beğenmeyen Sinem Kobal taşınmayı tercih etmişti.  “Evlendikten sonra burada oturmayalım” diyen Kobal'ın, “Sen yıllardır nasıl burada oturdun ben anlamıyorum. Çok ses ve gürültü var. Her gün kavga sesleri geliyor. Lütfen taşınalım” demesi üzerine Kenan İmirzalıoğlu, eşini kırmayarak hayatında yeni bir sayfa açmış. 

 

Güneş



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Geçtiğimiz mayıs ayında dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, bulundukları evlerinden ayrılarak Emirgan’a taşınmıştı. İmirzalıoğlu’nun kiraya verdiği lüks dairesi çok kısa bir sürede kiracı buldu. Ayasofya’dan, Boğaz Köprüsü’ne kadar eşsiz bir manzaraya sahip olan ve 300 metrekare, 3+1 dairenin yeni kiracıları ise Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan bir görevli oldu. İmirzalıoğlu’nun evini 6 bin Dolara kiraya verdiği konuşuluyor. 



Vatan



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Uzun yıllardır Cihangir’de yaşayan ve bölgede gayrimenkul yatırımları olan Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra eşinin isteğiyle Emirgan’a taşınma kararı almıştı. İmirzalıoğlu dairesini kiralaması için emlakçıya verdi.


BOĞAZ MANZARALI DAİRE


Ünlü aktörün Boğaz manzaralı 300 metrekarelik dairesi, ev bulmanın hayli güç olduğu Cihangir’de adeta kapışıldı. Emlakçının telefonları günlerce susmazken, ev nihayetinde İstanbul’da yaşayan bir yabancı tarafından 6 bin dolara kiralandı. 


Habertürk




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Mayıs ayında dünyaevine giren Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti Cihangir'den Emirgan'a taşınmıştı. Taşınmanın ardından İmirzalıoğlu'nun boşalttığı daire 6 bin dolara kiracı buldu.


Ayvalık Cunda Adası'nda 14 Mayıs'ta Sinem Kobal (28) ile evlenen Kenan İmirzalıoğlu (42) dünyaevine girdikten sonra evini Cihangir'den Emirgan'a taşıdı. İmirzalıoğlu ayrıldığı dairesini, 6 bin dolara kiraladı. Ayasofya'dan Boğaz Köprüsü'ne kadar eşsiz bir manzaraya sahip olan 300 metrekarelik dairenin yeni kiracısı, Hollanda Konsolosluğu'nda çalışan biri oldu. 




Sabah


Geri Dön