24 / 04 / 2024

Kent Buca Evleri'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kent Buca Evleri'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Hak İnşaat, 28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine sektörün her alanında faaliyet gösteriyor. Firma Buca'daki 'Kent Buca Evleri'yle özel bir projeye imza atıyor..



Hak İnşaat, 28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine sektörün her alanında faaliyet gösteriyor. Bugüne kadar 1000'den fazla aileyi ev sahibi yapmanın gururunu yaşayan şurket, kurumsallaşma kültürüyle yarının yönetim modelini kurmak için emek harcıyor. 

Güven ve itibar odaklı hareket ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, "Kalite politikamızla yolumuza devam ediyoruz" dedi. Buca'daki 'Kent Buca Evleri'yle özel bir projeye imza attıklarını belirten Bilgili, "Projeyi diğerlerinden farklı kılan özelliklerden biri de, lüksün standart olarak sunulmasıdır. Örnek dairemiz görücüye çıkmadan, katalogumuz basılmadan projemizdeki dairelerin yarısı satıldı" dedi. 

Sefaköy Sitesi'nin de önemli bir proje olduğunu kaydeden Kamil Bilgili, "Ultralüks malikâne tarzı evler, müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak" diye konuştu. 


Milliyet Ege


Geri Dön