20 / 04 / 2024

Kent Gıda'nın gayrimenkullerini Ra/Max Mega satacak

Kent Gıda'nın gayrimenkullerini Ra/Max Mega satacak

RE/MAX-MEGA'nın, danışmanlık hizmeti verdiği markaların arasına Kent Gıda (Cadbury) da katıldı



RE/MAX-MEGA'nın, Dumankaya Grubu ve Tahincioğlu Holding (Nida İnşaat) gibi danışmanlık hizmeti verdiği büyük markaların arasına, yapılan anlaşma ile Kent Gıda (Cadbury) da katıldı. RE/MAX-MEGA ve Kent Gıda (Cadbury) arasında yapılan alım-satış anlaşması ile RE/MAX-MEGA, Kent Gıda (Cadbury)'ya gayrimenkul danışmanlık hizmeti verecek. 

Kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla büyüyen ve müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere her geçen gün yenilerini ekleyen RE/MAX-MEGA, danışmanlık hizmeti verdiği büyük markaların arasına Kent Gıda (Cadbury)'yı da ekledi. Kent Gıda (Cadbury) ve RE/MAX-MEGA'nın yaptığı alım-satış anlaşması ile RE/MAX-MEGA Kent Gıda (Cadbury)'ya gayrimenkul danışmanlık hizmeti verecek. 

İlk aşamada, Kent Gıda (Cadbury)'nın Türkiye'nin belli başlı şehirlerindeki ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışını, tam olarak yetkilendirilmiş olan RE/MAX-MEGA gerçekleştirecek. Bu gayrimenkullerin satış organizasyonunu ise Satış Direktörleri Okan Erke ve M. Serkan Orhan yapacak. Kent Gıda (Cadbury)'nın İzmir, Ankara, Eskişehir ve Konya gibi büyük şehirlerde bulunan depo, bina, arsa, tesis gibi ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri için pazarlama faaliyetleri yürütülecek. 

2002 yılında Tahincioğlu ailesinin sahibi olduğu Kent Gıda Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.'nin %65 hissesini alarak Türkiye pazarına adım atan Cadbury'nin, Kent Gıda'daki hisse payı şu an %99'a ulaşmıştır.


Geri Dön