29 / 03 / 2024

Kepez Kent Meydanı projesinin temeli atıldı!

Kepez Kent Meydanı projesinin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi’nin 166 bin metrekarelik ’Kepez Kent Meydanı Projesi’nin 54 bin metrekarelik ilk etabı için temel atma töreni gerçekleştirildi. 




Kepez Belediyesi’nin 166 bin metrekarelik ’Kepez Kent Meydanı Projesi’nin 54 bin metrekarelik ilk etabı için temel atma töreni gerçekleştirildi.  Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Kepez Kent Meydanı temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdiler. 

 

Törene katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü açıklamalarda bulundu. Tütüncü, “Bugün sadece Kepez için değil Antalya için örnek yatırımlardan birisi olan ve şehrimize ciddi anlamda prestij kazandıracak Kent Meydanımızın temelini atıyoruz. Devasal bir projenin ilk adamı. Üzerinde bulunduğumuz bu alanın imar planlamaları yıllar yıllar evvel yapılmış olmasına rağmen üzerinde çok anlamsız bir türlü anlam veremediğimiz çok değişik mülkiyet sorunlarının olduğu çok uğraşılması gereken bir alandı” dedi.

 

Başkan Tütüncü, “Kepez’in değil, Antalya’nın en güzel noktalarından biri haline gelsin istedik. Antalya’daki siyasi mitinglerin yapıldığı en büyük meydanlardan birisi burasıydı. Türkiye’nin en önemli miting alanlarından birisi. Miting alanı çok büyük bir etkinlik alanına dönsün istedik. Birinci etap 54 bin metrekarelik bir alan, ikinci etap ile birlikte 166 bin metrekarelik bir alana sahip olacağız.”

 

Kepez Kent Meydanı Projesi’nde neler var?
Kepez Kent Meydanı projesinde; çok amaçlı etkinlik alanı, rekreasyon, spor ve toplanma alanları, tören alanı, anıt alanı, ticari birimler, kamusal alanlar, model araç oyun alanı, kaykay oyun alanı, küçük fıskiyelerden oluşan kuru havuz bulunuyor. 
 


Geri Dön