26 / 04 / 2024

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez'e kazandırılacak olan modern sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Sağlık merkezi yakın zaman içerisinde Kepez halkının hizmetine açılacak. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yıllardır Sütçüler'deki binasında 4 ünite ile hizmet veriyordu Nüfusun artmasıyla ihtiyaç doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde yeni bir modern sağlık merkezi kurdu. Çalışmaları tamamlanan merkez, gerekli izinlerin alınmasın sonrasında hizmete girecek.

 Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

MODERN TEKNOLOJİYLE TEDAVİ 

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezi Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı Otogar Kavşağı yakınındaki yeni yerinde hizmet verecek. Bu kapsamda 5 katlı ve 2000 metrekare kapalı alana sahip bina Büyükşehir Belediyesi tarafından kapsamlı bir sağlık merkezine çevrildi. Teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı merkezde, ağız ve diş sağlığı konusunda tanı ve tedavi işlemleri yapılacak. Merkezi'nde ilk etapta 7-14 yaş çocuklar için ücretsiz diş muayenesi ve koruyucu tedaviler uygulanacak. Merkezde ilerleyen aşamalarda yetişkinlere de ücretsiz diş sağlığı hizmeti sunulacak.

İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK 

Modern şartlarda hizmet verecek sağlık merkezi bünyesinde 10 ünitelik diş polikliniği, 5 adet normal poliklinik hekimliği ile engelli hastaların daha kolay ve bir şekilde tedavi olabilmeleri için engelli diş polikliniği inşa edildi. Merkez içerisinde panoramik röntgen cihazı, bebek bakım ünitesi ve oyun odası da yer alıyor.Daha önce Kuzeyyaka Mahallesi'nde olan Evde Sağlık Birimi de bu binaya taşındı. Merkezde ilerleyen zamanda genel poliklinik, çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniği, diyetisyen ve psikolog hizmetlerinin verilmesi de hedefleniyor.  
 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!


Geri Dön