19 / 04 / 2024

Kepez Odabaşı Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Kepez Odabaşı Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Odabaşı Mahallesi'ne yapılan ortaokulun temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde, 3,5 milyon liraya mal olacak 16 derslikli ortaokulun bölge halkı için önemine değinildi.



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Köyden mahalleye dönüşen Odabaşı'na yapılan ortaokulun temel atma törenine katıldı. Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke, Kepez İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tolga Seçkin Zafer, belediye bürokratları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı temel atma töreninde, 3,5 milyon liraya mal olacak 16 derslikli ortaokulun bölge halkı için önemine değinildi.

YENİ YATIRIMLAR DA GELİYOR

Hamza Taş Bulvarı sayesinde köylerin Varsak aracılığıyla şehir merkezine ulaşımının kolaylaştığını hatırlatan Tütüncü, yapılan semt spor sahaları, yakında temeli atılacak endüstri meslek lisesi, otomobil sporları pisti, köylerin imar planlamaları gibi hizmetlerle bölgenin değerinin giderek arttığını vurguladı.

TÜTÜNCÜ'YE TEŞEKKÜR EDECEKLER

Halk danslarının sahnelendiği törende Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke, kendisinin komşu mesken olan Başköylü olduğunu söyledi. Başköy'e okul yapılmasıyla çok sevindiklerini anlatan Tevke, "Hala büyüklerimiz okulu yaptıranlara, emek sarf edenlere teşekkür ediyor. Şimdi de bu okulun yapımında katkıda buluna Başkan Tütüncü'ye teşekkür edecekler" dedi.

HİZMETTE SINIR TANIMADIK

Göreve geldiklerinde bu bölgenin hizmete aç bakir yerlerden biri olduğunu hatırlatan Tütüncü, 2009 ile 2014 yılları arasında buraya İl Özel İdare'nin hizmet götürmesi gereken yer olduğunu söyledi. Buranın yollarını da, her türlü sosyal yatırımı da İl Özel İdaresinin yapması gerektiğini vurgulayan Tütüncü, "Ama sorumluluk bizim değil diye, biz geri durmadık. Buraya alt ve üst yapı hizmetleri gerçekleştirdik. Önemli hizmetleri 6 köye kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Köyden mahalleye dönüşen bu bölgeler şimdi de sosyal alanlar ve üstyapı tesisleriyle güzelleşecek."

KİRİŞÇİLERE MESLEK LİSESİ MÜJDESİ

Geçen yıl ilçeye yapılacak semt spor sahalarından birisinin temelini Odabaşı'nda atıldığını belirten Tütüncü, bir diğer sahanın da komşu mahalle olan Kızıllı'ya yapıldığını söyledi. Sahaların açılışını Ramazan ayı sonrasında gerçekleşeceğini duyuran Tütüncü, arazi meselesini çözerek Kirişçiler Köyü'ne güzel bir meslek lisesi kazandıracaklarını müjdeledi. Bu lisenin temelini de yakında atacaklarını belirten Tütüncü, böylece bu bölgenin eğitim alanındaki en büyük eksikliklerinin tamamlanmış olacağını söyledi.


Habertürk


Geri Dön