29 / 03 / 2024

Kepez Park Varsak Kompleksi'ndeki sinema yarın açılıyor!

Kepez Park Varsak Kompleksi'ndeki sinema yarın açılıyor!

Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek.



KEPEZ Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içerisinde yapımını tamamladığı sinema salonu, 17 Mayıs'ta hizmete giriyor.


Belediye sinema salonu, Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek. Bölge sakinleri vizyondaki filmleri uzak yerlerde değil, yürüyüş mesafesindeki sinema salonunda izleyebilecek. 


Toplamda 280 koltuk kapasitesi olan sinema salonu, renkli koltukları ve modern çizgilerdeki tefrişatıyla dikkat çekiyor. Maliyeti 1 milyon 500 lira olan tesiste, ikisi 90 koltuklu, ikisi de 50 koltuklu olmak üzere 4 salon bulunuyor. Salonlar, belirli yaş gruplarına eğitim amaçlı filmlerin izlettirilebileceği ve çeşitli sunumların yapılabileceği şekilde tasarlandı. Kamera yardımıyla bir salonda yapılacak seminer, diğer salonlarda da canlı izlenebilecek.


Hürriyet 


Geri Dön