24 / 04 / 2024

Kepez-Santral'de temel atma töreni 6 Haziran'da!

Kepez-Santral'de temel atma töreni 6 Haziran'da!

Antalya’nın Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi hızla ilerliyor. Sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacı ile verilen Green GOOD DESIGN ödüllü projede hak sahiplerine ait blokların duvarları örülüyor.



Antalya’nın Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nda çalışmalar hızla devam ediyor.  Pojenin resmi temel atma töreni Dışişleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlarının katılımıyla 6 Haziran’da saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Kepez-Santral Mahallelerinde yıllardır süren sağlıksız yapılaşmaya ve mülkiyet sorunlarına son verecek Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı Ramazan ayında da devam ediyor. Proje için bin 500 kişilik dev işçi kadrosu gece-gündüz demeden çalışıyor.

Kepez-Santral Projesi, 261 bin metrekarelik yeşil alanıyla örnek oluşturuyor. Proje bu yönüyle 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Green GOOD DESIGN ödülünün de sahibi oldu. 

Kepez-Santral Projesi’nin resmi temel atma töreni de 6 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek. Temel atma törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavu


Geri Dön