29 / 03 / 2024

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut projesi için anlaşma sağlandı!

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut projesi için anlaşma sağlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi’nde yeni bir Antalya inşa edilecek. Büyükşehir’in ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlandı. 



Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ardından, ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 97 bin 739 metrekare alan üzerine inşa edilecek yeni konut projesiyle Güneş Mahallesi nefes alan yapıları, peyzajı ve yeşil terasları ile bambaşka bir görünüme kavuşacak.

‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlanarak ön protokol imzalandı. Projeye ilişkin ihale sürecine geçildi. Bununla birlikte proje kapsamında hak sahiplerine 600 TL kira yardımına başlandı ve 750 TL de taşınma yardımı yapıldı. 

97 bin 739 metrekare alan üzerine planlanan sosyal konut projesi içerisinde 4 konut, 1 ticari olmak üzeri 5 parsel bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 planları ile her gruba uygun daire tiplerinin planlandığını projede toplam 690 daire bulunuyor.


Geri Dön