26 / 04 / 2024

Kepez'de emlak vergisi mesaisi!

Kepez'de emlak vergisi mesaisi!

Kepez Belediyesi veznelerinin  mükelleflerin emlak ve çevre temizlik vergisinin 2'nci taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için 30 Kasım Cuma günü saat 24.00'a kadar hizmet vereceğini açıklandı. 



Kepez Belediyesi veznelerinin  mükelleflerin emlak ve çevre temizlik vergisinin 2'nci taksit ödemelerinde sıkıntı yaşamaması adına 30 Kasım Cuma günü saat 24.00'a kadar hizmet vereceği belirtildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ve işyeri sahiplerinin ödediği Çevre Temizlik Vergisi'nin 2. taksit ödemeleri devam ediyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlem alıyor. 

Kepez Belediyesi'nin hizmet binası ve Dokuma Semt Tahsilat Veznesi emlak ve çevre temizlik vergisinin son ödeme günü olan 30 Kasım Cuma günü saat 24.00'a kadar mükelleflere hizmet verecek. Kepez Belediyesi yetkilileri; vatandaşların gecikme faizi gibi cezai işlemlere maruz kalmaması emlak ve çevre temizlik vergilerini yatırmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.
 


Geri Dön