25 / 04 / 2024

Kepez'e dev sağlık merkezi geliyor!

Kepez'e dev sağlık merkezi geliyor!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.




Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.  Kepez, dev sağlık yatırımlarıyla Antalya'nın sağlık üstü oluyor. Sütçüler bölgesinde Türkiye'nin ilk akıllı ve engelli dostu hastanesi olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelindi. Ahatlı Mahallesinde 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin karkas inşaatı tamamİandı.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle ilçeye kazandırılan sağlık kampüsünün yapımı için de geri sayım başladı. 


YATAK KAPASİTESİ 1500'E ÇIKARILDI 

Ak Parti Antalya Milletvekili adayı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temel atma töreninde şehir hastanesiyle ilgili sevindirici gelişmeyi açıkladı. 

Eski Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kepez Göçerler'de 1500 dönümlük atan üzerine inşa edilecek sağlık kampüsünün 1000 olan yatak kapasitesinin 1500 çıkarıldığının müjdesini verdi. Çavuşoğlu. "Türkiye'nin her yerinde şehir hastanesi kuruyoruz.  Antalya'mıza da şehir hastanesi kuruyoruz. Daha önce 1000 yataklı olarak planlanan şehir hastanesinin kapasitesini 1500 yatağa çıkardık. Kepez'e inşa edilecek olan şehir hastanesinin ihalesini de yakın bir zamanda yapılacak." diye konuştu.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Büyükşehir Belediyesi ile sağlık kampüsünün inşa edileceği arazinin her türlü imar planını yaptıklarını ve imar planlarının kesinleştiğini aktardı. Başkan Tütüncü, dev tesisin çevresindeki kapalı olan imarlı yolları da ulaşıma açtıklarını ifade etti. Ak Parti Hükümeti. 27 ilde 33 adet şehir hastanesi kurmayı hedefliyor. Bu şehir hastanelerinden bir tanesi Kepez'e inşa ediliyor. Göçerlere ve çevresine prestij kazandıracak sağlık kampüsünde genel hastane, kalp damar hastalıkları hastanesi, onkoloji hastanesi, psikiyatrı hastanesi ve rehabilitasyon hastanesi olacak.


Antalya Hilal 


Geri Dön