19 / 04 / 2024

Kepez'e yeni okul müjdesi!

Kepez'e yeni okul müjdesi!

Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler. Yapılan toplantıda bölgedeki okul talebi değerlendirildi. 



Kepez'de kaymakam, milletvekili, belediye başkanı, milli eğitim müdürü ve muhtarlar bir araya geldiler.  Yaklaşık 3,5 saat gerçekleşen toplantıda mahallelerin okul talebi değerledirildi. Toplantı sonucunda yeni okulların yapılacağı müjdesi verildi. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ile Kepez ilçesindeki 66 mahalle muhtarının tamamına yakını katılım gösterdiler. 

 

8 yılda 80 okul
Toplantıda açılış konuşması yapan Başkan Hakan Tütüncü, son 8 yılda Kepez’e 80’den fazla okul inşa edildiğini açıkladı. 

 

“Okullar arazilerinin sorunlarını çözdük”
Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse toplantıda şunları dile getirdi; “Hükümetimiz, iktidara geldiği günden itibaren bütçeden önemli bir payı eğitime ayırdı. Böyle de olmaya devam ediyor. Kepez, eğimde Antalya’da en çok değer verdiğimiz ilçemiz. Bunun birçok sebebi var. Muhtarlarımız, okul alanlarının mülkiyet problemlerinin çözümü noktasında ciddi bir gayret ortaya koyuyor. Kendi meseleleriymiş gibi bu işi ele alıp mülkiyet problemlerini Kepez Belediyesi ile çözerek eğitim alanındaki imkanların Kepez’e gelmesinin önünü açıyorlar. Her ilçeden okul yapılması talebi geliyor. Önümüzdeki problemleri önem sırasına göre ortaya koymamız ve belli bir planlama yapmamız lazım. Bu bakımdan bu toplantı önemli” dedi.


Geri Dön