25 / 04 / 2024

Kepezli esnaflardan kira teşekkürü!

Kepezli esnaflardan kira teşekkürü!

Kepez'de faaliyet gösteren esnaf Belediyenin ticari tesislerini işletenlerden Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini almamasından memnun olduklarını dile getirdi.



Antalya Kepez Belediyesi,, ticari tesislerini işletenlerden Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini almadı. Belediyenin mülkü olan Özgürlük Halk Pazarı esnafı, kira desteği nedeniyle Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkürlerini ilettiler. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi ile mücadele kapsamında normalleşme sürecinin başlamasından sonra dükkânlarını yeniden açan esnafa moral ziyaretinde bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; Başkan Hakan Tütüncü, belediyenin mülkü olan Dokuma'da bulunan Özgürlük Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Başkan Tütüncü, moral ziyaretinde isteklerini dinlediği pazarcı esnafına, bol kazançlar dileklerinde bulundu. Pazarcı esnafı da kiracısı oldukları Kepez Belediyesi'nin, pandemi sürecinde Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini kendilerinden almaması nedeniyle memnun olduklarını belirtti. Pazarcı esnafı, kira desteği nedeniyle Tütüncü'ye teşekkürlerini iletti.

ESNAFIN TEŞEKKÜRÜ DUYGULANDIRDI

Başkan Hakan Tütüncü de, "Esnafımızın teşekkürleri, hayır duaları bizi çok duygulandırdı. Biz her daim onların yanında duracağız" diye konuştu. Koronavirüsle mücadele kapsamında yeni kontrollü sosyal hayat döneminin başladığını hatırlatan Başkan Tütüncü, "Kontrollü sosyal hayat dönemiyle birlikte esnafımız dükkânlarını açtı. Hayat, yavaş yavaş normalleşiyor. Pandemi ile mücadele en önemli konu birbirimize moral ve motivasyon desteği vermekti. Belediyemiz, kira bedellerini almayacağını duyurmuştu. Bu desteğimizden dolayı kiracımız olan esnafımız çok mutlu oldu. Kendilerine, bugün esnafımızın yanında olmayacaksak ne zaman yanın olacağız, dedim. Esnaf dostu bir belediye olarak her zaman ve her şart altında esnafımızın yanındayız" dedi.

Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da katıldı. Kepez Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ekonomik destek vermek için belediyeye ait tesisleri işleten esnaftan 3 ay boyunca, Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini almayacağını açıklamıştı. 


Geri Dön