19 / 04 / 2024

Keşan Bendis AVM Nisan 2016'da açılacak!

Keşan Bendis AVM Nisan 2016'da açılacak!

İstekler Group Alışveriş Merkezleri A.Ş. Yöneticileri, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile Enez Kavşağı yanında yapımı devam eden ve 15 Nisan 2016 tarihinde açılışı yapılması planlanan Bendis AVM hakkında bilgi verdiler.



İstekler Group Alışveriş Merkezleri A.Ş. Yöneticileri Aydın İstek ve Harun İstek, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile Enez Kavşağı yanında yapımı devam eden ve 15 Nisan 2016 tarihinde açılışı yapılması planlanan Bendis AVM hakkında bilgi verdiler. Bendis AVM içerisinde çok sayıda mağazanın bulunacağını söyleyen Aydın İstek, 350 kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.


BENDİS AVM 16 BİN METREKARE ALANA SAHİP

Harun İstek, Aydın İstek ile beraberindeki GAYA (Gayrimenkul Geliştirme Araştırma Yatırım Alternatifleri) Kiralama ve Satış Yöneticisi Onur Kıratlılar ile bazı yetkililer, basın mensuplarını dün saat 10.00 sıralarında Bendis AVM’nin yapıldığı alanı gezdirdi. Yapımı hızla devam eden Bendis AVM Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin gezilmesinden sonra, düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarına proje hakkında geniş bilgi veren Aydın İstek, Bendis AVM’nin İstekler Group Alışveriş Merkezleri AŞ’nin bir marka ismi olduğunun altını çizdi ve Bendis AVM’nin 16 bin metrekarelik kapalı alana sahip, açık ve kapalı otoparkı olan, oldukça geniş yeşil alana sahip,  İzmir  yoluna cepheli Saros Körfezi yoluna cepheli, şehir merkezine yürüyüş mesafesinde olan bir yer olduğunu kaydetti.


BENDİS AVM BÖLGEMİZE AYRI BİR DEĞER KATACAK

Silivri’den-Gelibolu istikametinde yaklaşık 300 kilometre olan bu yolun üzerinde, böyle donanımlı bir alışveriş merkezi olmayışı ve Saros Körfezi’nin kesişme noktasında olması, bu noktayı cazip kıldığını belirten İstek, şöyle konuştu:  “Ayrıca Keşan’ımız; Konum olarak İpsala, Malkara, Enez, Uzunköprü, Gelibolu, Şarköy, Evreşe gibi ilçelerin alışveriş yaptıkları bir ilçedir. Bu ilçelerin toplum nüfusu, 314 bin civarında olmuştur. Bu da ilçemizin önemini arttıran diğer bir gerçektir. Yaklaşık 350 kişiye istihdam sağlayacak olan Bendis AVM, bölgemize ayrı bir değer katacağını düşünüyoruz.”


15 NİSAN 2016’DA AÇILACAK

30 Kasım 2015 tarihinde inşaatını bitirerek, 15 Nisan 2016 tarihinde açılışını yapacakları Bendis AVM’nin içinde gıda market, yapı market, teknoloji market, tekstil giyim, fast food, cafe, sinema salonları gibi Türk ve dünya markaları ile anlaşma sözleşmelerini şimdiden yapmış durumda olduklarının altını çizen Aydın İstek, “Bendis AVM’in pazarlama ve yönetim departmanı GAYA Bank tarafından yapılmakta olup, inşaat çalışmaları, Bin Yapı Prefabrik ve İstekler İnşaat Hafriyat tarafından yapılmaktadır. Bizler, İstekler Group ailesi olarak, böyle bir projeyi Keşan’a kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız ve 15 Nisan 2016 tarihinde çok görkemli bir açılış ile tekrar bir araya geleceğiz. Biz, öncelikle, Bendis AVM’nin proje aşamasından bugüne kadar desteğini bizden hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a, ve Keşan Belediyesi Meclis üyelerine, Sayın GAYA Bank Pazarlama ve Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Murat Hanoğlu’na, Pazarlama Müdürümüz Onur Kıratlılar’a, bu projede birlikte çalıştığımız Bin Yapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Güneş’e, Proje Mimarımız Sayın İlker Gören’e ve bizleri yalnız bırakmayan siz çok değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz.” diye konuştu.


BENDİS, TRAKYA’NIN AY TANRIÇASI DEMEK

Sözlerinin devamında, Bendis AVM adının verilişi ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan İstek, şunları söyledi: “Bendis; Trakya’nın Ay Tanrıçası anlamına geliyor. Dolunayda, ayın karanlık yüzünden aydınlık yüzüne bakan güzel kız anlamına geliyor. Bunun da bizim için ifadesi son derece önemli. Bilindiği gibi biz, Keşanlı bir firmayız ve faaliyetlerimize; İstekler İnşaat, İstekler Akaryakıt, kum ocakları olarak burada devam ediyoruz. Biz burada istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Bendis AVM’nin adı da buradan geliyor. Trakya’yı ve bizi anlatıyor. AVM içerisinde, küçük bir çocuk düşse, sağlık görevlisi hemen müdahale edecek. Dolayısıyla güvenli bir AVM olacak. Bölgemize renk ve hareketlilik katacak.”


KIRATLILAR: BÖLGEDE OLMAYAN BİRÇOK MARKA İLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ

Aydın İstek’in ardından, Onur Kıratlılar söz aldı. Bu bölgede var olan markaların, daha büyük metrekarelerde içeriye girmesini sağladıklarını belirten Kıratlılar, “Bölgede olmayan markaları da buraya getirmeye çalışıyoruz. Bölgede olmayan birçok marka ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bölgede olmayan bir kompleksi oluşturmaya çalışıyoruz. Çalışmalar bittikten sonra yönetimini de bizler organize edeceğiz.” diye konuştu.


Son Haber Gazetesi


Geri Dön