17 / 04 / 2024

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaatında son durum!

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaatında son durum!

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirtti..



Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. İbrahim Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirterek, "Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi.


AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ediyor. İbrahim Aydın’ın en sonki seçim çalışmasının adresi Antalya’nın şirin ilçesi İbradı oldu. 3 Mayıs pazar günü İradı programını gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, ilçe merkezinde ve tüm mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.


İlçe teşkilatına ziyaretin ardından İbradı merkezde esnaf ziyareti yapan İbrahim Aydın, daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Sedat Emin Güzel, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sekmen, Ak Parti İbradı Eski Belediye Başkanı Muharrem Kaya ve İbradı ilçe teşkilatı ile birikte mahalle ziyaretleri yaptı. Sırasıyla Ormana, Ürünlü, Çukuviran, Başlar, Maşat, Düzlen ve Üzümdere mahallelerine ziyaret eden İbrahim Aydın, 7 Haziran seçimlerinde hizmetlerin devam etmesi ve daha güçlü bir Türkiye için destek istedi.

Mahalle ziyaretleri esnasında Kesikbeli-Demirkapı Tünel şantiyesine ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, "Ak Parti 13 yıldır hizmete devam ediyor. Ülkenin dört bir yanı şantiyeye halinde. Dağlar delinip tünel yapılıyor. Boğazın altından 3 katlı tünelle kıt’alar birleştirliyor. Bu hizmetlerden Toroslar’da nasibini alıyor. İç Anadoluyu Akdeniz’e bağlayan en kısa yollardan birisi olan aynı zamanda tarihi İpek Yolu güzergahında bulunan Konya-Beyşehir-Derebucak-Gemboz-Eynif-Kesikbeli-Beydiğin-Manavgat Taşağıl hattı yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu hatta bulunan tünel inşaatına ziyaret etik. Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı için dağları delmiş. Ak Parti kadroları ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor. Bu hizmet kervanının devam etmesi ve daha güçlü bir Türkiye için 7 Haziran’da milletimizin desteğini devam etmesini istiyoruz" dedi.


Ak Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın son olarak, "İbradı Aday tanıtımında Antalya Milletvekili Adayımız Bakanımız Lütfi Elvan 5 bin 700 metre uzunluğundaki tünelin 2016 yılında tamamlanacağı müjdesini verdi" diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön