26 / 04 / 2024

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.




Genç ve dinamik bakış açısıyla inşaat sektöründe fark yaratan Keten Proje, sosyal donatıları, mimarisi ve konumuyla Osmaniye ve çevresinde bir ilk olan Osmaniye Sarayları projesini hayata geçirdi. 7 blokta, toplam 160 daireden oluşan proje, hızla yükselmeye devam ederken, konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 


AVM'DE TANITIM STANDI


Şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin bu hayalini gerçekleştirebilecekleri ortamı sunan Osmaniye Sarayları'nın mimarı Keten Proje, Park 328 AVM'de Osmaniyeliler'le buluştu. AVM'nin giriş katında kurulan stantta, dev boyuttaki maket ve görsellerle projenin tanıtımı gerçekleştiriliyor. Osmaniyelilerin yoğun ilgi gösterdiği stantta, kent halkına, firma yetkilileri tarafından projeyle ilgili bilgiler veriliyor. Ayrıca, içerisinde projeyle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtılıyor.

 

"İNSANLARA HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME FIRSATI'' 

" Standı ziyaret eden Osmaniyelilerle proje üzerine sohbet eden Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Mimar Buket İraöz, gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, Osmaniye Sarayları'nın, insanlara hayallerini gerçekleştirebilme fırsatı sunduğunu ifade etti. Konut alan ailelerin tercihlerinde, artık konforun yanı sıra sakin ve huzurlu bir yaşam sürme hayalinin de etkili olduğunu belirten Buket İraöz, projenin, şehir merkezine sadece 7 kilometre mesafede bulunan 210 rakımlı, doğa harikası konumuyla, adeta Zorkun yaylasını kent halkının ayağına getirdiğini söyledi. 

Saray konseptli projede, insanların ihtiyacı olan her şeyi düşündüklerini dile getiren İraöz, Osmaniye Sarayları'nın, öncelikle üst düzey bir kontrol ve koruma sistemine sahip olacağını kaydetti. İraöz, projede, 7/24 güvenlik, kontrollü araç tanıma sistemi ve tüm dairelerden izlenebilir iç kamera sistemi bulunacağını ifade etti. 


BENZERSİZ PEYZAJ


Projede, Osmaniye'de daha önce benzeri yapılmamış sosyal donatılar olacağını ifade eden Buket İraöz, "Sitenin içinde oluşturulacak gölet, şelale, su kanalları ve süs havuzları, incelikli mimariyle birleşince görsel bir şölen oluşturacak ve bu manzara tüm dairelerden panoramik olacak izlenebilecek. Peyzaj çalışmaları içinde yer alacak olan amfi, kamelya, dinlenme terasları, açık alan satranç, site sakinlerine keyifli anlar yaşamaları için imkân sunacak" diye konuştu. 


Osmaniye'de lüks algısını bir üst kademeye taşıyacak projede, teknolojinin de nimetlerinden azami ölçüde faydalandıklarının altını çizen İraöz, her blokta çift asansör bulunacağını, tüm sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak şekilde jeneratör, görüntülü iııterkom, çağrı merkezi ve teknik servis gibi imkânların da insanların hayatlarını kolaylaştıracağını ifade etti. 


ÜST SEVİYE KONFOR VE GÜVENLİK 


Saray yaşamının vazgeçilmez simgelerinden hamamın da büyük dairelerin tamamının banyolarında yer alacağını ifade eden Mimar Buket İraöz, spa ve fitness merkezinde de site sakinlerinin tamamına hitap eden sauna, hamam ve buhar odasının olduğunu dile getirdi. Tasarladıkları yaşam alanlarında konfora ve güvenliğe özen gösterdiklerini kaydeden İraöz, projenin detaylarıyla ilgili şu bilgileri verdi:"Osmaniye Sarayları'nda çocukların rahatça vakit geçirebileceği kapalı ve açık oyun alanları, kreş, top havuzu ve trambolin bulunacak. Ebeveynler evlere kurulan interkom sistemi ile bu alanlarda bulunan kameraları görebilecek ve çocuklarını kontrol edebilecekler. Projede ayrıca, ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri market, keyifli vakit geçirip yemeklerini yiyebilecekleri kafe, görüşmelerini gerçekleştirebilecekleri, özel günlerinde de kullanabilecekleri toplantı salonu, cep sineması, kuaför ve mescit yer alacak." 


http://osmaniyesaraylari.com/


Adana İlk Haber Gazetesi




Haber Milliyet Çukurova Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Genç ve dinamik bakış açısıyla inşaat sektöründe fark yaratan Keten Proje, sosyal donatıları, mimarisi ve konumuyla Osmaniye ve çevresinde bir ilk olan Osmaniye Sarayları projesini hayata geçirdi. Yedi blokta, toplam 160 daireden oluşan proje, hızla yükselmeye devam ederken, konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin bu hayalini gerçekleştirebilecekleri ortamı sunan Osmaniye Sarayları'nın mimarı Keten Proje, Park 328 AVM'de Osmaniyeliler'le buluştu. AVM'nin giriş katında kurulan stantta, dev boyuttaki maket ve görsellerle projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Osmaniyelilerin yoğun ilgi gösterdiği stantta, kent halkına, firma yetkilileri tarafından projeyle ilgili bilgiler verildi. Ayrıca, içerisinde projeyle ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtıldı. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Buket iraöz, Osmaniye Sarayları'nın, insanlara hayallerini gerçekleştirebilme fırsatı sunduğunu ifade etti. 




Milliyet Çukurova


Geri Dön