29 / 03 / 2024

Kiğılı, İranın Shiraz kentinde mağaza açıyor!

Kiğılı, İranın Shiraz kentinde mağaza açıyor!

Türkiyenin erkek giyiminde lider markası Kiğılı, Haziran ayında açılan mağazalarına bir yenisi olarak İranı da ekliyor. Türkiyeden sonra İranlı erkeklerin de tek tercihi olacak Kiğılı, İranın Shiraz kentinde 25 Haziranda hizmet vermeye başlıyor...



Türkiyenin erkek giyiminde lider markası Kiğılı, Haziran ayında açılan mağazalarına bir yenisi olarak İranı da ekliyor. Türkiyeden sonra İranlı erkeklerin de tek tercihi olacak Kiğılı, İranın Shiraz kentinde 25 Haziranda hizmet vermeye başlıyor. 23 Haziranda açılışı yapılacak diğer bir mağaza ise Gürcistan-Batumdaki 2. Kiğılı Mağazası olacak.

Türkiyede olduğu gibi Ortadoğuda da yükselen büyümesini sürdüren Kiğılı, artık İranda! İranlı erkeklerin bir numaralı tercihi olacak Kiğılı koleksiyonu, İranın en büyük 6 kentinden biri olan Shirazda hizmet verecek. Ticaretin yoğun olduğu bu kentte açılan Kiğılı mağazası, aynı zamanda Kiğılının 201. Mağazası olma özelliğini taşıyor. İranın yanı sıra; Kıbrıs-Lefkoşa, Gürcistan-Batum, Türkmenistan-Aşkabat, Kırgızistan-Bişkek, Kazakistan-Almaata ve Irak-Erbilde 1; Azerbaycan-Baküde 4 ve Mısır-Kahirede 3 tane olmak üzere 14 yurtdışı mağazası bulunan Kiğılı, yurtdışındaki büyümesine sağlam adımlarla devam ediyor. 23 Haziranda açılması planlanan Gürcistan-Batumun 2. Kiğılı mağazası da hizmete girmeye hazırlanıyor.

İranda açılacak yeni Kiğılı mağazası hakkında Kiğılı CEOsu Hilal Suerdem şu açıklamalarda bulunuyor; Kiğılı olarak, Türkiyenin yanı sıra yurtdışında da birçok ülkede varlığımızı sürdürüyoruz. Bu ülkelerden gelen talepler doğrultusunda yurtdışında markalaşma çalışmalarımıza da hız verdik. 2011 yılı için hedeflediğimiz ve bizim için önem taşıyan 201. mağazamızı İranın Şhiraz kentinde açmaya karar verdik. Bundan böyle İranlı müşterilerimiz, Kiğılı ürünlerini kendi ülkelerinden kolaylıkla temin edebilecekler. Ortadoğuda Kiğılı markamız zaten bilinen ve rağbet gören bir marka. Biz de bu nedenle yakın zamanda bu pazarda bulunan mağazalarımıza yenilerini ekleyerek istikrarlı büyümemize devam edeceğiz.


Geri Dön