28 / 03 / 2024

Kilis Kitso Kültür ve Kongre Merkezi yapıyor!

Kilis Kitso Kültür ve Kongre Merkezi yapıyor!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Öndeş, inşaatın 8 ayda tamamlanacağını sözlerine ekledi.



Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.


Öndeş, KİTSO binasına bitişik arsa üzerine toplam 2 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Kilis Kültür ve Kongre Merkezi yapacaklarını ifade ederek, “Proje ve inşaat ruhsat işlemleri tamamlanan Kongre Merkezinin inşaatına 16 Haziran 2015 Salı günü başlanıldı. Temel atma için bir tören düzenlemedik. İnşaat tamamlandığında Kültür ve Kongre Merkezi içerisinde 1 adet amfi konferans salonu, 1 adet kokteyl ve sergi salonu, 1 adet meclis toplantı salonu, 1 adet yönetim kurulu toplantı salonu, 1 adet meslek komiteleri toplantı salonu, fuaye alanları, 1 adet iş geliştirme merkezini Kilis’in hizmetine sunacağız” dedi.


Öndeş, Kültür ve Kongre Merkezinin oda üyelerine ve tüm Kilis’e hayırlı olmasını dilediğini, inşaatın 8 ayda tamamlanacağını sözlerine ekledi.


Hürriyet Yerel




Geri Dön