23 / 04 / 2024

Kilis'teki köylerin kanalizasyon sorunu çözülecek!

Kilis'teki köylerin kanalizasyon sorunu çözülecek!

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi. Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti.



İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, 2015 yılı sonuna kadar tüm köylerin kanalizasyon sorunun çözüleceğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Karakuş, devam eden kanalizasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını ve çalışmaların bitmesiyle köylerdeki kanalizasyon sorununun tamamının da son bulacağını ifade etti. Karakuş, “Son 20 köyümüzün kanalizasyonu kalmıştı, bu köylerimizin de yıl sonu itibariyle kanalizasyonları bitmiş olacak. Alt yapıya önem veriyoruz. Kanalizasyonu tamamlanan köylerin büyük bölümünün kilit taşlarını döşedik. Şuana kadar köyler ve mezralar olmak üzere 121 yerin kilit taşını döşedik. İnşallah 2016 yılı içerisinde iyi bir planlama yaparak kilit taşı döşenmeyen köylerimizin de önümüzdeki yıl içerisinde kilit taşlarını döşeyeceğiz” dedi.

Karakuş, hükümetin desteğiyle birkaç yıl içerisinde köylerin tamamının yol, su, kanalizasyon, kilit taşı gibi sorunlarının da çözüme kavuşturulacağını ifade etti.


Hürriyet 


Geri Dön