23 / 04 / 2024

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ'tan o ile 65 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde hayata geçireceği "KİPTAŞ Mihmandar Konutları"nın temeli atıldı.



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da söz konusu projeyi hayata geçirirken Anadolu'nun önemli kültürel merkezlerinden feyz aldıklarını söyleyerek önemli açıklamalar yaptı.

Projenin hayata geçirileceği 3 bin 800 metrekarelik bir alanı yaklaşık 1 ay önce belediyeden ihale yoluyla satın aldıklarını söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  söz konusu projeyi avluya açılan dört tane büyük kapıyla tasarladıklarını söyledi.

KİPTAŞ Mihmandar projesinde tamamen bölgeden çıkan doğal taşlarla çevre mantolamasını yapacaklarını söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, avlu kısmını etkinliklere, toplu yemeklere ve toplu bazı etkinliklere imkan sağlayacak şekilde tasarladıklarını söyledi. 300 kişilik bir kapasitesi olduğunu söyleyen Ali Kurt, tamamen modüler bir proje yaptıklarını ve burayı 7/24 yaşayacak bir proje olarak tasarladıklarını dile getirdi.

KİPTAŞ Mihmandar Konutları geliyor! KİPTAŞ tan o ile 65 konutluk yeni proje!

Amaçlarının bu kültürel değeri modern mimariyle birleştirip bir farkındalık yaratmak olduğunu söyleyen Ali Kurt, Anadolu'da örnek rol model olmak istediklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada projenin zemin artı 4 kat olacağını söyleyen Ali Kurt, yoğunluğun yüzde 25'ini kullanmadıklarını kaydetti. Buraya ticari bir kaygıyla girmediklerini dile getiren Ali Kurt, mevcut inşaat alanından daha az bir inşaat alanı yaparak, örnek bir mimari, çevreci bir proje hayata geçirmeyi arzu ettiklerini de söyledi.

KİPTAŞ Mihmandar projesi ile ilgili verilen detaylara göre, yaklaşık 170 milyon lira yatırım değerine sahip proje bünyesinde 65 konut, 10 ticari birim, sosyal tesis, 65 araçlık otopark ve kreş yer alacak.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!


Geri Dön