25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Maltepe Konutları 1. Etap'ta kuralar çekiliyor!

KİPTAŞ Maltepe Konutları 1. Etap'ta kuralar çekiliyor!

Maltepe 1. Etap Konutları'nın kura çekilişi 23 Ağustos 2009'da gerçekleşecek



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan KİPTAŞ Maltepe Konutları 1. Etap'te bulunan 105 metrekare ve 150 merekare'lik konutların kura çekilişi 23 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleşecek. 105 metrekare olan konutların kura çekilişi saat 10.00'da gerçekleşecek. 150 metrekare olan konutların kura çekilişi ise saa 13.00'de gerçekleşecek. Kura çekilişi Haldun Alagaş Spor ve Kültür Kompleksi Alemdağ Caddesi Son Durak Ümraniye/İstanbul adresinde yapılacak.


Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecektir ve kura çekimi Noter huzurunda yapılacaktır. Kura çekimine gelen üyeler nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulundurmaları gerekmektedir. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklar. Kura çekimine katılamayanların kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecektir. Bu üyeler kendilerine çıkan konutların yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'nden öğrenebilecekler.


Satış Vaadi Sözleşmesinin 7. ve 4. maddesinde yer alan “Kendi Komşunu Kendin Seç” uygulaması neticesinde “Blok Kurası” çekmek isteyen gurupların 14 Ağustos 2009 mesai bitimine kadar KİPTAŞ'a yazılı müracaat etmeleri gerekmektedir.

Telefon: 0212 477 03 00 
 
 [email protected]

www.kiptas.com.tr


Geri Dön