19 / 04 / 2024

Kırıkkale Belediyesinde iş kazası eğitimi verildi!

Kırıkkale Belediyesinde iş kazası eğitimi verildi!

Eğitim Seminerini Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi inşaat bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr ilhami Demir Slayt gösterisi ile sunum yaparak verdi. Eğitim seminerinde yapı işleri alanında iş sağdığı ve iş güvenliği hakkında bilgi verildi...



Kırıkkale Belediyesinde tüm birim müdürleri ve teknik personele yönelik iş kazaları konusunda Belediye meclis salonunda eğitim semineri verildi. 


Eğitim Seminerini Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi inşaat bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr ilhami Demir Slayt gösterisi ile sunum yaparak verdi. Eğitim seminerinde yapı işleri alanında iş sağdığı ve iş güvenliği hakkında bilgi verildi. Doç. Dr. İlhami Demir yaptığı sunumda, iş kazası ölümlerin sektöre göre dağılımında inşaat sektörünün yüzde 34 ile birinci sırada yer aldığını vurguladı. Demir, iş kazalarını en az orana indirmek için mesleği iyi tanıma ve kurumsallaşmanın iş kazalarını azaltacağını belirtti. Yaklaşık 2 Saat süren sunumda iş kazalarının sektörlere göre istatistik bilgilerini vererek örneklerle anlattı.Demir, seminerin sonunda katılımcıların sorularını cevapladı. 



Milliyet Ankara 





Geri Dön