24 / 04 / 2024

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 



Belediyeden yapılan açıklamada,  Fabrikalar Mahallesi'nde 11 bin 548 metrekare büyüklüğündeki 5 bin 322 ada ve 3 parselde bulunan arsaya, konut ve sosyal tesis yapımı işinini 20 Nisan Cuma günü iki ayrı oturum halinde ihale edileceği bilgiside paylaşıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konut ve sosyal tesis yapım işi ihalesi Kırıkkale Belediyesi İhale Toplantı Salonu'nda saat 14.30'da yapılacak. Açıklamada ise şunlar kaydedildi;

"Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan belediyemize devrolan ve ihale edilecek olan alan, şehrimize modern bir görünüm sağlayacak. İhale, ticaret ve konut alanlarında, iş, alışveriş ve yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, ofis, büro, lokanta, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları yapılabilecek. Ayrıca bu işlevler bir arada kullanılabileceği gibi, ayrı bloklar şeklinde de projelendirilebilecek. Belediyemiz tarafından yapılacak ihalede, ticaret ve konut inşaatların işe başlama süresinden itibaren 900 gün sonra tamamlanması şartı bulunuyor. İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi belediyemizin resmi internet sitesi yer almaktadır."


Geri Dön